Forretnings områder

NY Næstved modelindustri kan – blandt andet – hjælpe med følgende:

  • 3DCad konstruktion
  • 3D Fræsning
  • 3D scanning af emner
  • Traditionelt modeludstyr til støberibranchen
  • Prototyper
  • Skuemodeller
  • Produktmodning af emner til sandstøbning
  • Kernekasser til kokilleværktøjer
  • Skalamodeller
  • Reverse engineering

Søger du hjælp til noget, der ikke er på listen, så tøv ikke med at kontakte os, da vi sikkert kan finde en løsning. Nedenfor kan du læse mere om de enkelte arbejdsområder, vi gør os i.

mikkel 66
mikkel 65
mikkel 64
mikkel 63
mikkel 62

3D Cad Konstruktion

Med 3D CAD (Computer-Aided Design) konstruktion skaber vi digitale 3D-modeller af genstande eller produkter ved hjælp af specialiseret software. Vi kan skabe selv de komplekse 3D-modeller til jeres projekter.

3D scanning af emner

3D-scanning indebærer at konvertere fysiske objekter til digitale 3D-modeller. Vi kan præcist kopiere eksisterende genstande ved hjælp af 3D-scanning, hvorefter vi kan skabe kopier med høj præcision.

CNC fræsning

I CNC fræsning – også kaldet 3D-fræsning – bruges 3D-modeller til at styre vores CNC-maskine til at skære objekter ud af metal, træ, plast eller skum. På denne måde kan vi producere komponenter og prototyper i høj kvalitet til jeres forretning.

Reverse engineering

Reverse engineering indebærer at afdække et produkts konstruktion ved at studere dets egenskaber og funktioner. Ved hjælp af 3D modellering kan vi hjælpe jer med at forstå og forbedre eksisterende produkter og komponenter.

Prototyper

Vi benytter os både af moderne teknologi og traditionelt håndværk til at skabe prototyper, der er afgørende for produktudvikling.

udstillingsmodeller/skuemodeller

Udstillingsmodeller er visuelle repræsentationer af produkter, koncepter, eller noget helt tredje. Vores udstillingsmodeller er yderst præcise, flot efterbehandlede, og ideelle til præsentation og visualisering af dine ideer.

Skalamodeller

Skalamodeller til visualisering og testning. Vores detaljerede skalamodeller giver dig mulighed for at se og vurdere dit projekt på en helt ny måde.

Traditionelt modeludstyr til støberibranchen

Som erfaren modelsnedker har vi alt i konventionelt udstyr og metoder, der bruges i støberibranchen til at oprette modeller og forme sandstøbningskerner.

Produktmodning

Vi er yderst erfarne i processen med at forberede og optimere emner til sandstøbning, herunder kerneproduktion.

Kernekasser til kokilleværktøjer

Vi tilbyder skræddersyede kernekasser, der sikrer en effektiv og præcis støbningsproces.