CNC fræsning

CNC fræsning er en nøgleproces inden for moderne produktionsindustri, der muliggør præcis replikation og masseproduktion af dele, prototyper og meget mere. Hos NY Næstved Modelindustri er vi stolte af at kunne tilbyde professionel CNC fræsning på vores to kraftfulde Kimla maskiner.

Professionel CNC Fræsning i Næstved

Vi leverer skræddersyede og præcise komponenter til en bred vifte af industrier. Vi kan omsætte komplekse 3D-modeller til virkelighed med enestående nøjagtighed. Enten ved brug af jeres egne 3D filer, eller vi kan skabe nye 3D modeller ud fra jeres instruktioner. Sidstnævnte er vi meget kompetente til, gennem vores store erfaring.

Om vores CNC maskiner

Vores to CNC-fræsere, Kimla: Y 2000 X 1500 Z 520 og Kimla: Y 3100 X 2100 Z 615 hører til blandt de bedste CNC-enheder på markedet, og er udstyret med teknologi der kan håndtere selv de mest komplekse opgaver. Vores maskiner sikrer, at dine projekter kan udføres med højeste præcision og inden for smalle tidsrammer.

Fordele ved at vælge os til CNC fræsning

  • Hurtig levering af dine projekter
  • Højeste præcision
  • Alt i 3D modellering
  • Mulighed for professionel efterbehandling

Få et tilbud

Ønsker du at realisere dine ideer gennem prototyper, designmodeller, skalamodeller eller skuemodeller? -Vi kombinerer vores ekspertise i CNC fræsning med stor viden indenfor 3D-modellering for at levere resultater, der imponerer. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dine projekter.