Prototyper

Accelerer virksomhedens produktudvikling med prototyper

Prototyper er afgørende i enhver industriel produktudviklingsproces. Hos NY Næstved Modelindustri er vi specialister i at skabe skræddersyede test modeller, der hjælper jer med at tage jeres ideer fra koncept til virkelighed.

Vi benytter mange forskellige teknologier og håndværk til at skabe modeller af højeste kvalitet til alle behov. Vores test komponenter giver en effektiv måde at teste og evaluere jeres idé i praksis, inden i går videre til masseproduktion.

Sådan skaber vi prototyper

Vi anvender både nyere teknologier som 3D-scanning og CNC-fræsning for at skabe præcise prototyper. Herudover har vi også stor håndværksmæssig ekspertise at trække på. Vi er både en CAD/CAM ekspert og en uddannet modelsnedker på vores værksted, og kan på den måde skabe effektive komponenter til næsten ethvert behov. Vores kraftfulde CNC-fræsere bearbejder let alle konventionelle materialer indenfor den ønskede tidsramme.

Bestil i dag

Vi er klar til at hjælpe jer med at realisere jeres ideer. Kontakt NY Næstved Modelindustri i dag, og lad os hjælpe jer med at skabe fremtidens produkter.